Katicabogár amigurumi figura kezdőknek
Kezdő amigurumi készítőknek sem okozhat nehézséget ennek a katicabogár figurának a horgolása. Csörgőt is tehetsz a belsejébe, ha pici babának készíted, de ebben az esetben hímezd a bogár szemét.
Tovább
HORGOLT/HÍMZETT NYÁRI BLÚZ
Ezt a könnyű nyári kis blúzt Catania vagy Catania Fine pamut fonalból te is könnyedén elkészítheted magadnak. Külön érdekessége a mintának, hogy a kis színes négyzetek utólag hímzéssel készülnek.
Tovább
DEKORATÍV FÜGGŐ KOSÁR
Ezekben a csipke mintás dekoratív függő kosarakban igazán szépen mutatnak a kisebb cserepes növényeink. A kosár horgolásához elsősorban a LOLA SLIM 2 mm vastag zsinórfonalat ajánljuk.
Tovább
KÖNNYŰ HORGOLT NYÁRI KENDŐ
Könnyen horgolható csipkemintával készült ez a finom horgolt nyári kendő. Tökéletes nyári estéken bármilyen ruha fölött viselve. Bármilyen közepesnél nem vastagabb fonalból horgolható.
Tovább
HORGOLT NYÁRI RUHA KISLÁNYOKNAK
Ennek a kis horgolt nyári ruhának az elkészítése nem tart tovább, mint egy sál horgolása. Két téglalap formát kell csak horgolnunk, amit azután össze kell varrni a két oldalán, valamint a vállánál és kész is a kis ruha.
Tovább
BORSÓ BARÁTOK AMIGURUMI FIGURA
Kezdőknek jó alkalom a gömbforma horgolásának a gyakorlására ez az amigurumi figura. Elkészítéséhez Catania vagy Catania Grande fonalat ajánljuk világos és sötétebb zöld színekben. A fonalon kívül műszálas tömőanyag, 6 db biztonsági szem fekete hímző cérna szükséges még a figura elkészítéséhez.
Tovább
HORGOLT HÁTIZSÁK LOLA ZSINÓRFONALBÓL
Ez egy három az egyben táska, mert nem csak hátizsákként, hanem kézi és válltáskaként egyaránt használható. Elkészítése nagyon egyszerű, így kezdők is bátran vállalkozhatnak az elkészítésére.
Tovább
HORGOLT CSUKLÓ PÉNZTÁRCA
Nagyon hasznos kis darab ez a csuklón hordható pénztárca minden olyan esetben amikor mindkét kezünk szabad mozgására van szükség. pl. futás közben, bevásárláskor. Lakáskulcs, pénz, apró holmik tárolására alkalmas. Elkészítése gyors és egyszerű.
Tovább
MÉHECSKE KULCSTARTÓ
Kezdő amigurumi készítőknek egy aranyos mini méhecske kulcstartó horgolását ajánljuk Catania 100% pamut fonalból.
Tovább
TÁSKA GOMBÁS NAGYINÉGYZETEKBŐL
Itt van egy kicsit játékos, de mindenképpen gyönyörű nagyinégyzetekből álló táska. A nagyinégyzetek érdekessége, hogy a gombát rátétként varrjuk rá a kész négyzetekre.
Tovább
TUKÁN BABA CSÖRGŐ
Csoda, hogy a Dél-Amerikában élő nagy csőrű tukánok „nem esnek orra”. A madár csőre akár 13-15 centiméteresre is megnőhet – ez bizony a madár teljes hosszának egyharmada. A madár ihlette ezt a kicsiknek horgolható vidám csörgőt.
Tovább
AMIGURUMI PÓLYÁS BABA
Baba látogatóba készíthetünk egy ilyen kedves ajándékot, amely lehet később kulcstartó, vagy ha csörgőt teszünk a baba belsejébe lehet játék a babának ( ilyenkor ne varrjunk rá gyöngyöket), de lehet egy kis dekoráció is a baba szobájában
Tovább
1-től 12-ig a 430-ból (1.oldal)
Fel