Biztos minden édesanya örül, ha saját készítésű ajándékkal lepik meg anyák napján, ez a horgolt cserepes virág kedves ajandék lehet a számukra. Elkészítéséhez világosbarna, zöld, lila és krémszínű közepes vastagságú fonal, műszálas tömőanyag szükséges.
Ez a mini kacsa figura gyorsan elkészíthető, kezdők is bátran vállalkozhatnak a horgolására. Világosbarna, türkizzöld, sárga és fehér színű fonalakra lesz szükséged a figura elkészítéséhez.
Kisfiúknak biztosan tetszeni fog ez a vidám robot amigurumi figura. Bármilyen fonalból horgolható. Zöld és kék színű fonalra, műszálas tömőanyagra, két gombra lesz szükségünk az elkészítéséhez.
A húsvéti asztalra nagyinégyzetből készült ez a nyuszis poháralátét. Az alátétet Catania fonalból horgoltuk, fehér, világoszöld, rózsaszín és narancssárga színek felhasználásával. A kész alátét mérete kb.15cm x 15 cm lesz.
Ha szeretnéd a reggeliző asztalt húsvéti díszbe öltöztetni, akkor egy jó ötlet lehet ez a kötött tojásmelegítő. Az elkészítéséhez csupán egy kis maradék fonalra lesz szükséged.
Showing 1 to 5 of 331 (1 Pages)