Ez az első próbálkozásunk, hogy nagyinégyzetet horgoljunk kelta csomózott mintával. Bonyolult kinézete ellenére a horgolása nagyon egyszerű. Kihívást az egyes részek csomózása jelenti. Nehéz az egyes részeket úgy összecsomózni, hogy a végeredmény négyzet forma legyen Ha kedvet kaptál hozzá próbáld meg te is elkészíteni.
Az egyszerű rövidpálcákból álló horgolt párnát néhány sor keresztszemes öltéssel csodálatos párnává varázsolhatjuk. Igazi kezdőknek való ez a minta. A párnák elkészítéséhez két neked tetsző elütő színű közepes vastagságú fonalra lesz szükséged.
Az eredeti japán amigurumi figurák fő jellemzője a testhez képest aránytalanul nagy fej bájos, karakteres ábrázattal. Ezzel a kis macival visszatértünk egy kicsit a hagyományokhoz.
A blogunkon már több horgolt bevásárló táska leírását is megosztottuk már veletek, most kivételesen egy kötött szatyor elkészítési módját szeretnént bemutatni nektek.
Ezt az amigurumi kutyus figurát bármilyen fonalból elkészítheted. A horgolás igényel egy kis rutint, de kezdők is bátran próbálkozhatnak vele.
Showing 1 to 5 of 269 (1 Pages)