Egy óra alatt elkészíthető ez a kicsi baby lajhár. Nagyon kevés barna és krém színű közepes vastagságú fonalra, műszálas tömőanyagra, két biztonsági szemre (8mm) lesz szükségünk a lajhár elkészítéséhez. A legtöbb időt az arc kialakítása igényel Erre szánjunk elegendő időt, mert ettől függ a lajhár kinézete.
Mi teszi ezt a virágot soha véget nem érővé? A felépítése. Az egyes szirmokat tartalmazó körök között van egy csupa egyráhajtásospálcákból álló "növekedési" kör. Ebben a körben növeljük a pálcák számát. A következő szirmokat tartalmazó kör erre kerül. Ezzel úgy tudjuk növelni a virág szirmának az átmérőjét, hogy a szirmok nem halmozódnak egymásra, minden körben őrzik az azonos magasságot, csak szélesebbé válnak.
Ennek a kis teknősnek a horgolásához két eltérő színű fonalra, műszálas tömőanyagra, két biztonsági szemre lesz szükségünk. A színváltás gyakorlására nagyszerű lehetőséget ad kezdőknek a teknős elkészítése.
Sokan nem mernek ötujjas kesztyűt horgolni, mert túl bonyolultnak tűnik az elkészítése. Ez egyáltalán nincs így. Nézzétek milyen egyszerű a kesztyű horgolása.
Újév, új szatyor a bevásárláshoz. Ebben az évben divatos szürke színben készült a képen látható szatyor. Ebben a járványos időszakban különösen fontos, hogy saját szatyrot használjunk a bevásárlásnál. Bármilyen közepes vastagságú pamut fonal alkalmas a táska horgolásához.
Showing 1 to 5 of 314 (1 Pages)