VIDÁM HORGOLT NYÁRI TERÍTŐ
Horgoljunk egy nem unalmas, nem szokványos horgolt terítőt vidám tarka virágokból. Egy igazi nyárra való könnyű horgolási feladat, amely a szabadban, vagy a TV nézés közben egyaránt szórakoztató elfoglaltság. A virágok színét szabadon választhatod meg, minél tarkább annál jobban fog mutatni.
Tovább
SZERELMES MADARAK - ESKÜVŐI DÍSZ
A járvány miatt elhalasztott esküvők zömét most tartják. A becsomagolt ajándék dobozt dekorálhatjuk a két kis szerelmes madárkával. Biztosan kedves meglepetés lesz az ifjú párnak.
Tovább
HORGOLT KAGYLÓ TÁSKA
Nyárra még meglepheted magad egy kagyló formájú táskával, amelynek a horgolása minden látszat ellenére egyszerű. A horgolt kagylót pánt nélkül használhatod kosárként is, mint dekoráció. A táska horgolásához használhatsz szalagfonalat, 3 mm vastag zsinórfonalat, esetleg vékonyabb pólófonalat. Két gombolyag fonalra lesz szükséged.
Tovább
NAGYINÉGYZETBŐL HORGOLT NYÁRI TOP
Egy hétvége alatt elkészítheted magadnak ezt a divatos, nagyi négyzetekből álló topot. Maradék fonalaid hasznosítására is remek ez a minta. Összesen 8 négyzetet kell csak horgolnod, amelynek a méretét a te méretedhez kell igazítani.
Tovább
HORGOLT VIZES PALACKTARTÓ
Ebben a forróságban nem árt, ha kirándulásnál, utcán sétálva kéznél van egy jó hideg vizes palack. Ennek az egyszerű tartónak az elkészítésével könnyedén a vállunkon hordhatjuk a hűsítő vízzel teli palackunkat.
Tovább
A HORGOLÁSI RAJZ OLVASÁSA
Kezdő horgolóknak, de még tapasztaltaknak is akadályt jelent, ha egy horgolási minta nincs leírva és a horgolási rajz alapján kellene meghorgolni a mintát. Első ránézésre valóban félelmetes a sok ilyen-olyan vonal és el sem tudjuk képzelni, hogyan kezdjünk neki a horgolásnak. Ha egyszer megérted, hogy mit jelentenek a különböző szimbólumok, szinte könnyebb lesz a rajz alapján horgolni, mint a hosszadalmas leírás szerint.
Tovább
HORGOLT BABY MOBIL
Az üzletekben rengeteg féle Baby Mobil vásárolható, de egy saját magunk által készített mobil mennyivel nagyobb örömet okozhat nem csak a babának, de saját magunknak is. Egyszerűen elkészíthető mobilt választottunk, amelyet kezdők is el tudnak készíteni.
Tovább
 HORGOLT VIRÁGOS NYAKLÁNC
Egy igazán vidám horgolt nyári nyaklánc, amely a színes virágaival remek kiegészítője a nyári öltözékünknek. Catania fonalból mi magunk is könnyedén elkészíthetjük.
Tovább
HORGOLT FAGYI TÁSKA
Kislányoknak az apróságok elrejtésére horgoljunk mini fagyi formájú táskát. A táska horgolásához a tölcsér részhez krémszínű, a táska tetejéhez a gombóchoz bármilyen nekünk tetsző színű fonalat választhatunk. A táska zárásához egy nagyobb és egy kisebb gyöngyre van szükségünk. A horgoláshoz bármilyen közepes vastagságú fonalat felhasználhatunk.
Tovább
BÉKA ÚSZÓGUMIVAL
Ezt a nagy meleget igazán csak a vízparton lehet elviselni. Béka barátunk is így gondolta, amikor úszógumival a derekán elindult fürödni.
Tovább
HORGOLT NYÁRI RAFFIA KALAP
Raffia fonalból te is könnyedén készíthetsz magadnak egy divatos nyári kalapot, mely véd a tűző napsütéstől és a leégéstől. Praktikus lehet akár strandon, akár egy teraszon kávézva vagy városnézés közben.
Tovább
HORGOLT FAGYLALT RÁTÉT
Nyári táskák, ruhák, kalapok, párnák, alátétek stb. díszítésére használhatod ezt a gyorsan elkészíthető kis rátétet. Bármilyen fonalból horgolhatod. A mérete a fonalad vastagságától függ.
Tovább
1-től 12-ig a 356-ból (1.oldal)
Fel