HORGOLT NYUSZIS SAPKA KICSIKNEK
Aranyos húsvéti ajándék piciknek ez a horgolt nyuszis sapka. A minta 3 hónapos babára készült, a méret természetesen tetszőlegesen növelhető a sorok számával. A sapkához közepes vastagságú fonalra, 2 db gombra, kevés elütő színű fonalra van szükségünk.
Tovább
KÖTÖTT CSÍKOS HÚSVÉTI TOJÁS
Ezek az imádnivaló csíkos tojások gyorsan és könnyen köthetők. Nagyon kevés közepes vastagságú maradék fonal, (neked tetsző színekben), műszálas tömőanyag szükséges az elkészítéséhez. 4 db 3,5mm -es kétvégű kötőtűvel kötjük.
Tovább
HORGOLT VIRÁGPÁRNA
Ezek a színes horgolt virágpárnák vidám tavaszi hangulatot varázsolnak a szobába. Elkészítésükhöz bármilyen közepes, vagy annál vastagabb fonalat választhatsz. A horgolótű méretét igazítsd a fonal vastagságához.
Tovább
FÉLHOLD FORMÁJÚ HORGOLT TAVASZI KENDŐ
Egy könnyű és szellős horgolt kendőminta, amelynek a félhold formája és csipkés öltései jól adják vissza a fonal színátmeneteit. A kendő finom mintájával, formájával és színeivel, tökéletes tavaszi kiegészítője lehet öltözékünknek.
Tovább
Nyuszi barátok
Kezdő kötősöknek egy gyors könnyen elkészíthető kötött nyuszi minta. Nagyon kevés közepes vastagságú maradék fonalból 3mm vastag tűvel kötjük.
Tovább
ELEGÁNS HORGOLT TOJÁSTARTÓ
Húsvétra igazán elegáns szép dekoráció ez a horgolócérnából készült tojástartó. Fehér, zöld és a kis virágnak neked tetsző színt válasszunk az Eldorado horgolócérnából.
Tovább
TAVASZI HORGOLT  MASNIS SAPKA
Könnyedén elkészíthető ez az aranyos masnis tavaszi sapka babáknak. Válassz hozzá neked tetsző közepes vastagságú babafonalat két színben. A leírás 3-6 hónapos babákra való sapka mintája.
Tovább
KÖTÖTT HÚSVÉTI KOSÁR
Lola Light zsinórfonalból készült ez a kis kötött kosár. A kosár oldala és alja egy darabban készül. A kötéshez 6mm vastag kötőtűt használtunk.
Tovább
HORGOLT KOKÁRDA
Hamarosan itt van március 15. Minden évben készítünk kokárdát az ünnepre. Közepén a szív mintával szép és egyszerűen horgolható az idei évre szánt kokárdánk.
Tovább
KÖTÖTT HÁPI KACSA
Ideje elkezdeni a húsvéti ajándékok készítését. Igazán kedves ajándék a gyerekeknek, ha megkötjük ezt a kis kacsa figurát.
Tovább
Nyuszóka
Mindjárt itt a Húsvét! Ajándéknak is kedves ez az aranyos horgolt nyuszi figura. A nyuszit a Gründl King Cotton fonalából készítettük
Tovább
CSIGA BIGA KÖTÖTT AMIGURUMI FIGURA
Egyszerű harisnyakötéssel készült ez a kis csiga figura. Bármilyen fonalból köthető. Műszálas tömőanyag és 2db biztonsági szem szükséges még az elkészítéséhez.
Tovább
1-től 12-ig a 482-ból (1.oldal)
Fel