EGYSZERŰ HORGOLT RAFFIA TÁSKA KEZDŐKNEK
Ennek a raffia táskának az elkészítése nagyon egyszerű és szórakoztató. Körbe horgolással egy darabban horgoljuk. A táska mintáját minden második rövidpálca egy sorral lejjebb öltése adja. A táskához egy gombolyag raffia fonal elegendő.
Tovább
ERNA A VÍZILÓ AMIGURUMI FIGURA HALADÓKNAK
Ezt az amigurumi figurát haladóknak ajánljuk. A nehézséget a testrészek szabálytalan formájának kialakítása okozza. A víziló fejének és testének a formájának kialakításához némelyik soron belül eltérő módon kell szaporítanunk, vagy fogyasztanunk.
Tovább
HORGOLT CSIPKÉS FELSŐ
Ez a laza csipke mintás felső két egyforma elülső és hátsó részből áll. A két részt a váll és oldal vonalon varrjuk össze.
Tovább
HORGOLT KARKÖTŐ KÉT SZÍNBŐL
A karkötő mintáját az eltérő magasságú pálcák, valamint a sorokat megszakító a sor alá öltött egyráhajtásospálcák adják. A karkötők szélességét a minta sorainak ismétlésével változtathatjuk meg.
Tovább
HORGOLT NYÁRI HAJPÁNT
Egy délután elkészül ez a rövidpálcákból és egyráhajtásospálcákból álló horgolt fejpánt. Elkészítéséhez a webáruházunkban kapható nyári pamut fonalak közül az Anchor Organic Cotton, JarnArt Jeans, vagy a Catania 100% pamut fonalból kevesebb, mint 50 gramm fonal elegendő.
Tovább
HORGOLT NYÁRI KALAP 1-3 ÉVES KISFIÚKNAK
Ez az aranyos horgolt nyári kalap remek védelmet nyújt tűző napsütésben. A kalap két elütő színű fonalból horgoljuk. Horgolásához a YarnArt Creative fonal jó választás.
Tovább
AMIGURUMI MÉHECSKE KEZDŐKNEK
Mindkét méhecske azonos minta alapján készült. A fonalak eltérő vastagsága eredményezi az eltérő méretüket. Picurka méhecskét Catania 100% pamut fonalból, nagy méhecskét pedig YarnArt Dolce pihe-puha, bársonyos tapintású plüss fonalból készíthetsz.
Tovább
AMIGURUMI TEKNŐS ÉKSZERDOBOZ
Ez a kis amigurumi teknős tökéletes tároló lehet ékszereid számára. A teknős páncélja a doboz fedele, a teste a doboz alja.
Tovább
HORGOLT NYÁRI KARDIGÁN NAGYINÉGYZETEKBŐL
A nagyinégyzetek felhasználhatóságuk sokoldalúságát már többször bizonyították. Ez a kis rövid nyári kardigán is remekül néz ki a négyzetekből. A kardigán a kék négy árnyalatából és fehér színű fonalból készült.
Tovább
HORGOLT BABACIPŐ KEZDŐKNEK
Ennél egyszerűbben horgolható babacipőt nehezen találunk. Egy téglalapból kialakítható a cipő talpa és a felső része. A cipőt dekorálhatjuk horgolt virággal, pomponnal, hímzéssel egyaránt.
Tovább
KÖTÖTT SZEMÜVEGTOK
Maradék vastag fonalból kezdők is gyorsan elkészíthetik ezt a kötött szemüvegtokot. Egy téglalapformát horgolunk, amelynek a szélessége kicsit hosszabb legyen, mint a szemüvegünk szélessége.
Tovább
LABIRINTUS ÖLTÉSSEL HORGOLT SZŐNYEG
A labirintus öltés egy ősi horgolási technika, amely alkalmas szőnyegek, párnák, de akár táskák horgolására is. A technika különlegessége, hogy egy horgolt négyzethálóra térben állítva horgoljuk a pálcákat, a melyek egy hullámos, labirintus formát mutatnak.
Tovább
1-től 12-ig a 594-ból (1.oldal)
Fel