Hómanó
Ezt az aranyos hómanót igazán egyszerű elkészíteni. Fehér, szürke, rózsaszín Catania fonal, műszálas tömőanyag, két 9 mm átmérőjű gomb, egy piros gyöngy szükséges az elkészítéséhez.
Tovább
MUTATÓS EGYSZERŰEN HORGOLHATÓ KARÁCSONYI DÍSZ
Karácsonyfán, asztali dekorációnak, karácsonyi koszorú díszítéséhez egyaránt jól felhasználhatók ezek a gyönyörű karácsonyi gömbök. Elkészítésére kezdők is bátran vállalkozhatnak.
Tovább
HORGOLT BABA KESZTYŰ BUBORÉK ÖLTÉSSEL
Ahogyan ígértük a buborék öltéssel készült baba csizma mellé elkészült a kesztyű is a csizmához hasonló öltéssel. Így már egy kisebb szettet vihetünk ajándékba a babáknak.
Tovább
ASZIMMETRIKUS  FORMÁJÚ HORGOLT TÁSKA
Ennek a horgolt táskának az érdekessége az aszimmetrikus formája, amely a táska két oldalán eltérő méretben horgolt füleknek köszönhető. A táska horgolása egyszerű, ha rövidpálcát tudsz horgolni.
Tovább
HORGOLT TURBÁN BABÁKNAK
A leírás és az oktató videó segítségével könnyedén horgolhatsz a babádnak egy ilyen aranyos turbánt. A turbán horgolásához például a Baby Smiles Elodie fonalat javasoljuk.
Tovább
RUDOLF PÁRNA
Tökéletes darab a gyerekek szobájának ünnepi dekorálására, vagy remek karácsonyi ajándék is lehet ez a horgolt Rudolf párna.
Tovább
KÖNNYEN HORGOHATÓ BABA CSIZMA
Ha aranyos és könnyen horgolható baba csizmát keresel, most megtaláltad. Érdekessége a csizma szárát díszítő buboréköltés.
Tovább
MÓKUSKA A MAKK HÁZÁBAN
Minimális fonalból elkészíthető ez az aranyos mini mókus a makk házával. A makk házhoz használjunk vastag fonalat, hogy tartása legyen a háznak.
Tovább
ŐSZI /TÉLI PONCSÓ MOHA ÖLTÉSSEL
A poncsó az egyik legkönnyebben elkészíthető és a legsokoldalúbban hordható felsőruházat, amely az őszi/téli időszakban is remek viselet. Ennek a moha öltéssel horgolt poncsónak a garbó nyakmegoldása a sálat is helyettesíti.
Tovább
MODERN HORGOLT ADVENTI NAPTÁR
Egy szórakoztató, könnyen elkészíthető adventi naptár, amelynek a színei a megszokottól eltérőek. A kis zsebekbe minden napra elrejthetünk valami kedves kis ajándékot. A naptár horgolása kezdőknek sem okozhat gondot.
Tovább
ZSEBI MACI
Hordozható aprócska játék, amit a gyerekek magukkal tudnak vinni. A mini macit be lehet fektetni a kis ágyába. Bármilyen közepes vastagságú maradék fonalat felhasználhatunk a játék horgolásához.
Tovább
HORGOLT BABATAKARÓ VONALAS SAKKTÁBLA MINTÁVAL
Ez a szép horgolt babatakaró gobelin horgolási technikával készült. A takaró érdekessége a fél halszálkaöltés.
Tovább
1-től 12-ig a 460-ból (1.oldal)
Fel