Frisbee pólófonal

Frisbee pólófonal sötétszürke (45 méter)

5641-06
1 150 Ft
Mennyiség

A Frisbee pólófonalak színenként eltérő hosszúságban, jellemzően 40-60 méteres hosszú szalagokban kaphatók webáruházunkban, ezért elsősorban kisebb munkákhoz, pl. pólófonalból készült karkötőkhöz, nyakláncokhoz, kosarakhoz, apróbb kézi táskákhoz ajánljuk.

A prémium pólófonalak számos előnyével rendelkeznek a Frisbiee pólófonalak, egyenletes szálszélesség jellemzi őket és nincsenek csomózások a korongokon belől, szép egyenletes felületet ad a belőle készült munkánk. Ráadásul a korong formájú kiszerelés megkönnyíti a fonal tárolását. A gombolyag nem esik szét munka közben.

A gyártása során a hosszú anyagvégeket varrással kapcsolják össze, ezért előfordulhat egy-egy varrás a korongokon belül, ez nem tekinthető termékhibának.

A Frisbee pólófonalak 100% pamut alapanyagból készülnek, a különböző színben kapható korongokat azonos szálszélesség jellemzi, ezért jól kombinálhatóak egymással.

Horgolásnál egyszerűen csak meg kell húzni hosszanti irányba a szalagot, így a szalag két széle bepödörödik. A húzás erősségével szabályozhatjuk a szál vastagságát, kb 7-9 mm széles lesz a kapott fonal.

 

Alapanyag: 100% pamut

Korong hossza: 45 méter

Súly: 200 gramm

Szalag vastagsága: 3 cm

Ajánlott tűméret: 8-10 mm

 

A különféle monitorok és kijelzők színmegjelenítési képessége széles határok között mozog. Az Ön képernyőjén látható színek, eltérhetnek a termék valódi színárnyalataitól.

 

5641-06

Megadott referenciák

Kapcsolódó termékek

Fel