Home

Megtekintett termékek

Új bejegyzések

Új Lola pólófonal army Nagyobb

220-212

Lola pólófonal army

1 890 Ft‎

Ennek a terméknek a megvásárlásával megszerezhető hűségpontok száma 94 hűségpont.


Leírás

A Lola pólófonalak 100%-ban újrahasznosított textiliából készülnek, ideálisak táskák, lakberendezési tárgyak - párnák, szőnyegek, puffok, kosarak- készítéséhez.  

A gombolyagok körülbelül 120 méter hosszúak és 650 gramm a súlyuk. Egy gombolyag felhasználásával kb. 40x40 cm nagyságú felület készíthető el.

A kötéshez illetve horgoláshoz 8-12 mm vastagságú kötőtű vagy horgolótű ajánlott. Kézzel, hideg vízben mosható.

Alapanyag: kb. 95% pamut, 5% egyéb (pl. lycra, elasztán)

Származási hely: Törökország

 

A különféle monitorok és kijelzők színmegjelenítési képessége széles határok között mozog. Az Ön képernyőjén látható színek, eltérhetnek a termék valódi színárnyalataitól.

 

Mit kell tudnod a pólófonalról?

Amennyiben kezdő pólófonal vásárló vagy a vásárlás előtt a következőket mérlegeld:

A pólófonalak újrahasznosított alapanyagból készülnek, ami azt jelenti, hogy szabászati melléktermékből, szélanyagból készülnek. Gyártótól függetlenül valamennyi újrahasznosított alapanyagból készülő pólófonal esetében a gombolyagokon belül lehetnek csomók, varrások, változhat a fonal szélessége, a fonal széle lehet kirojtozódott, vagy apró lyukakkal tűzdelt. Sajnos nem látunk bele a gombolyagok belsejében és nem tudjuk megítélni, hogy egy-egy gombolyag esetében ezek közül mi milyen mértékben fordul elő.

Az alábbi blog bejegyzésben tippeket olvashatsz, hogy a pólófonal ezen sajátosságait a gyakorlatban hogyan kezeld: Pólófonal vásárlási tanácsok kezdőknek

Amennyiben nem akarsz csomókkal, varrásokkal, változó anyagszélességgel szembesülni a pólófonal helyettesítő termékeként a szalagfonalat vagy a zsinórfonalat tudjuk javasolni, ezek a fonalak biztos, hogy nem tartalmaznak csomókat, egyenletes a felületük és a minőségük is.

Mit vettek még, akik ezt vették?