Tisztelt Vásárlóink!

  

Amennyiben Foxpost csomagautomatába kéri a rendelését kérjük, hogy a következőket vegye figyelembe:

- Amennyiben utánvétes fizetési módot választott, az automatánál kizárólag bankkártyával lehet kifizetni a megrendelésének az ellenértékét, készpénzt nem fogad el az automata.

- A csomag átvételére 72 óra, 3 naptári nap áll rendelkezésre ( 3 napos időtartamba a hétvégi napok - szombat, vasárnap - is beleszámítanak). A nyitókódot tartalmazó SMS-be és e-mailbe napra, órára, percre pontosa megküldésre kerül, hogy meddig vehető át a csomag az automatánál.

Az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak szerint az át nem vett csomag újbóli kiküldésének extra költsége minden esetben a megrendelőt terheli.

  

 

Fizetés

  

A megrendelési folyamat során a vásárló az alábbi fizetési módok közül választhat:

 

Banki átutalás (előre utalás)

Vevő a rendelését követően a megrendelt termékek ellenértékét és a felmerülő szállítási költségek díját előre átutalja az alábbi bankszámlaszámra:

 

MBH Bank 65100266-11027896

A kedvezményezett neve: Corvus Kft.

 

A közleményben kérjük feltüntetni a rendelés számát, melyet rendelés visszaigazoló e-mail tartalmaz.

Egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett számlánkra.

Amennyiben Vevő ezt a fizetési módot választja, úgy a rendelés leadásától számított 1 héten belül van lehetősége a tranzakció lebonyolítására, ellenkező esetben a rendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül.

  

Utánvét

MPL futárszolgálattal történő kézbesítés esetén, postán maradó csomagoknál illetve MOL/COOP PostaPontra történő kézbesítéskor a Vevő (Címzett) a csomag átvételekor fizeti ki a megrendelt termékek + a szállítási díj együttes összegét.

MPL csomagautomatába történő kézbesítés esetén nincs lehetőség utánvétes fizetésre.

Foxpost csomagautomatába történő kézbesítés esetén a terminálnál bankkártyával történik a termékek és a szállítási díj együttes összegének a fizetése. A termináloknál készpénzzel történő fizetés nem lehetséges.

Az utánvét beszedés extra költségét az Általános Szerződési Feltételekben kerül rögzítésre.

 

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. (Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013.) Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion Zrt. fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Webáruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem jut birtokába, abba betekintést nem nyer.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet: MasterCard, Maestro,Visa, Visa Electron, American Express

  

Fel