Hűségprogram

 

Hűségprogramunkkal a visszatérő vásárlók hűségét szeretnénk megköszönni, illetve arra ösztönözni őket, hogy újból látogassanak el webáruházunkba. A hűségprogramunk kizárólag a regisztrált vásárlók számára érhető el, regisztráció nélküli vásárlás esetén hűségpontok nem kerülnek jóváírásra. Hűségpontokat gyűjteni és felhasználni csak interneten leadott, on-line vásárlással lehet. Telefonon vagy e-mailben leadott megrendelések után nem jár hűségpont! 

2023. június 15-e előtti vásárlások esetén minden elköltött 100 forint után 5 hűségpont került jóváírásra, és minden hűségpont 1 forintot ér.

2023. június 15-től minden elköltött 100 forint után 3 hűségpont kerül jóváírásra, és minden hűségpont 1 forintot ér. A hűségpontok a vásárlás után 14 nappal, az elállási jog eltelte után kerülnek csak jóváírásra.

Az összegyűjtött hűségpontokat a vásárló a következő vásárlásnál tudja felhasználni. Az összegyűjtött hűségpontokat a vásárlónak a felhasználásuk előtt kuponra kell átváltania, melyet a vásárlói fiókba való belépést követően a Hűségpontok menünél tud megtenni.

Az összegyűjtött hűségpontok 180 napig válthatók át kuponra, 180 nap után a hűségpontok törlésre kerülnek.

 

Hűségpontok beváltása:

A vásárlások során gyűjtött pontok összeadódnak és a vásárló döntheti el, hogy mikor szeretné felhasználni azokat.

Az összegyűjtött hűségpontokat a vásárló felhasználásuk előtt kuponra tudja átváltani, a vásárlói fiókba való belépést követően a Hűségpontok menünél. A megvásárolni kívánt termékek kosárba helyezését követően a kapott kuponkódot a megfelelő mezőbe beírva érvényesíthető a kedvezmény. Hűségpontok felhasználásakor a minimális rendelési érték 2.000 Ft.

 

Akciós termékek vásárlása után nem jár hűségpont.

A hűségpontok vissza nem téríthetőek, készpénzben ki nem fizethetők, kizárólag vásárláskor, a következő megvásárolandó termékek árába számíthatók be.

A hűségpontok névre szólnak, át nem ruházhatók, azaz vásárlók között át nem adhatók.

Hűségpont kizárólag a termékek vételára után jár, további szolgáltatási díjak (pl. szállítási díj,) után hűségpont nem jár.

Fel