Népszerű tavaszi/nyári fonalak

Új bejegyzések

Népszerű tavaszi/nyári fonalak 

 • A Schachenmayr fiatalos tavaszi-nyári fonala a Batiko Sun szalagfonal. Nyári pamut fonal, melynek rendkívül hosszú, színátmenetes szakaszai nem ismétlődnek. A fonal poliészter tartalma miatt enyhén csillogó hatású. Elsősorban nyári felsők, sálak kötéséhez, horgolásához ajánljuk.

 • Az Alize Bella fonala puha tapintású, vékony pamut fonal, melyet elsősorban tavaszi-nyári felsők, kardigánok, kendők kötéséhez, horgolásához ajánljuk, de amigurumi figurák is készíthetők belőle. Élénk nyárias színekben és csodás pasztell színekben is elérhető fonal.

 • A Catania Originals kiváló minőségű nyári pamut fonal, melyet kötéshez és horgoláshoz egyaránt ajánlunk. Az egyik legszélesebb körben felhasználható fonal, alkalmas nyári felsők, topok, táskák, egyéb kiegészítők és amigurumi figurák készítésére is. A fonal jól kombinálható a koptatott farmerhatású Catania Denim és a multicolor Catania Color fonalcsalád fonalaival. Öko-Tex 100 tanúsítvánnyal rendelkezik, mely garantálja, hogy a fonal egészségre ártalmas, káros vegyi anyagoktól mentes, kifejezetten bőrbarát fonal.

 • A Catania Color kiváló minőségű 100% pamut nyári fonal, melyet kötéshez és horgoláshoz egyaránt ajánlunk. Gyönyörű színkombinációkban elérhető multicolor fonal, így mindenki megtalálja a kedvére valót belőle. Az egyik legszélesebb körben felhasználható fonal, alkalmas nyári felsők, topok, kendők, és egyéb kiegészítők készítéséhez, de akár amigurumi figurát is horgolhatunk belőle.

 • A Catania Denim fonalcsalád festésének köszönhetően kőmosott hatással rendelkezik. 100% pamutból készült fonal, horgoláshoz és kötéshez egyaránt ajánljuk. A fonal jól kombinálható a klasszikus Catania fonalakkal, hiszen ugyanazon jellemzőkkel rendelkeznek fonalvastagságot és alapanyagot illetően. Elsősorban nyári felsők, topok horgolásához, kötéséhez ajánljuk.

 • A Catania Grande fonalak a klasszikus Catania fonal vastagabb kiadása. Mivel kétszer olyan vastag, mint a klasszikus Catania fonal, így nemcsak tavaszi/nyári fonalként, hanem őszi/téli fonalként is megállja a helyét. Alkalmas vastagabb kardigánok, mellények kötéséhez és horgolásához, de akár amigurumi figurák készítéséhez is ideális választás.

 • A Catania termékcsalád új multicolor fonala a Catania Flammé pamut fonal. A fonalak szála két részből áll, egy egyszínű és egy színben harmonizáló, mégis kontrasztos változó vastagságú színátmenetes szálból. Ideális választás nyári felsők, topok, sálak, kendők kötéséhez, horgolásához.

  A Flammé fonalcsalád 10 színkombinációban érhető el, remekül kombinálhatóak az egyszínű Catania Originals fonalakkal.

 • Az Alize egyszínű Cotton Gold és multicolor színátmenetes Cotton Gold Batik fonala 55 % pamut, 45 % akril összetételű, puha tapintású fonal. Ideális választás kendők, kardigánok, pulcsik, takarók készítéséhez, de amigurumi figurák is horgolhatóak belőle. Pamuttartalmának köszönhetően kellemes, könnyed viseletet biztosít a meleg nyári napokon is. Széles színválasztékban, vidám nyári színekben és visszafogottabb színekben is elérhető fonal.

 • Pamut és akril tartalmú izgalmas színvilágú multicolor nyári fonal a Lorena Colorful. Különböző színű, egymással kontrasztos, de ugyanakkor harmonizáló szálakból sodrott fonal. Nyári felsők, kendő, sálak kötéséhez, horgolásához ajánljuk

 • A Natural Garden természetes alapanyagú fonal bambusz, len és pamut tartalommal. Laza sodratú vékony nyári fonal. A viszkóz enyhén selymes fényt kölcsönöz a fonalnak, a len pedig a bőr számára nagyon kellemes viseletet biztosít, még a legforróbb napokon is. Könnyed nyári felsők, sálak, kendők kötéséhez és horgolásához ajánljuk. Vidám nyári színekben és visszafogottabb árnyalatokban is elérhető.

 • A Schachenmayr Peach Cotton pamut és akril kevertszálas nyári fonala finom, bársonyos tapintást kölcsönöz az elkészült terméknek, így nyári felsők készítéséhez kiváló választás. Finom, lágy színek és melanzsos kinézet jellemzi a fonalat. Speciális eljárással készül, ennek köszönhetően különösen könnyű a fonal, egy 50 grammos gombolyag szálhossza 175 méter.

 • A Rolly Soft 6 különleges színkombinációban kapható hosszan színátmenetes vastagabb tortafonal. Magas pamut tartalma miatt kényelmes, könnyed viselet a nyári melegben is. Akril tartalmának köszönhetően puha tapintású fonal, könnyen kezelhető, nehezen bolyhosodó, alaktartó fonal.

  Nyári kendő, sálak, horgolt szatyrok, nyári takarók készítéséhez ajánljuk.

 • Természetes alapanyagokból készült kötőfonal 70% viszkóz és 30% len tartalommal. Vékony, laza sodratú  fonal, elsősorba nyári felsők kötéséhez, horgolásához ajánljuk. A fonal len tartalma a bőr számára nagyon kellemes viseletet biztosít, még a legforróbb napokon is. Élénk nyári színekben és visszafogottabb paszteles árnyalatokban is kapható, a színei jól kombinálhatók egymással.

 • A Sophia fonal egy magas pamut tartalmú tavaszi-nyári fonal, mely a pamut tartalmának köszönhetően könnyed, kellemes viselet a meleg nyári időszakban is, az akril tartalmának köszönhetően pedig finom, puha tapintású. 10 friss, ragyogó nyári színben kapható. A fonal különlegessége a színes szálak közé font fehér fonal. A fehér szál egyrészt kiemeli a fonal üde, nyárias színét, másrészt izgalmas és érdekes felületet kapunk bonyolult öltésminták nélkül is.

  A divatos nyári felsőkhöz, egyszerű pulóverekhez, nyári kiegészítők, például sál és háromszög kendő kötéséhez és horgolásához is ajánljuk.

 • A Summer Shine fonalakat különleges láncszemekből álló szálszerkezet jellemzi. A fonal különlegességét fokozza még, hogy a láncszerkezetben egy nagyon vékony csillogó lurex szál bújik meg, ami diszkrét, enyhe ragyogást külcsönöz az elkészült munkánkak. Pamut és viszkóz összetételének köszönhetően extra könnyű és kényelmes viseletet biztosít a meleg nyári napokon is. Könnyed nyári felsők, sálak, kendők kötéséhez és horgolásához ajánljuk a Summer Shine fonalakat.

 • A Tahiti fonal hosszan színátmenetes extra vékony pamut fonal, mely kiváló választás könnyed nyári kendők, felsők, topok, stólák horgolásához, kötéséhez. Gyönyörű színkombinációkban, vidám, élénk nyárias színekben és pasztel színekben is elérhető fonal, ezért biztos mindenki megtalálja a kedvére valót belőle.

 • Egy színes strandkendő, vállkendő vagy nyári felső kötéséhez, horgolásához keresel fonalat? Akkor a Magic Dream fonalainknál érdemes egy kicsit elidőznöd.

  10 változatos színkombinációban elérhető finom, puha tapintású magas pamut tartalmú fonal. Minden gombolyagban 4 különböző szín váltja egymást. Kendő/sál kötésén kívül nyári felső, top kötéséhez vagy horgolásához is tökéletes választás.

oldalanként
Mutat 1 - 15 / 423
Mutat 1 - 15 / 423