Zsinórfonal

Új bejegyzések

Zsinórfonal

Lovely Cottons pamut zsinórfonalak gazdag színválasztékát megtalálod webáruházunkban. Készíthetsz belőlet szőnyeget, puffot, kosarat, párnát és makarmézhatsz is belőlet. A zsinórfonalakat 3 féle vastagságban - 3mm, 5mm és 9mm vastag változatban - találod meg nálunk. Válogass kedvedre.

Zsinórfonal 

  • A Lovely Cottons 3 mm vastag pamut zsinórfonalainak széles színválasztéka elérhető webáruházunkban. Horgolhatsz belőle magadnak szőnyeget, kosarat, táskát, de akár makramézhatsz is belőle.

  • A Lovely Cottons 5 mm vastag pamut zsinórfonalainak széles színválasztéka elérhető webáruházunkban. Horgolhatsz vagy köthetsz belőle magadnak szőnyeget, kosarat, táskát, puffot, de akár makramézhatsz is belőle.

  • A Lovely Cottons 9 mm vastag pamut zsinórfonalaiból horgolhatsz vagy köthetsz magadnak szőnyeget, kosarat, puffot, de akár makramézáshoz is ajánljuk.

  • A Zelenka Soft Cord zsinórfonal 6 mm vastagságú puha zsinórfonal, a belső töltetét csak néhány pamut szál adja. Elsősorban szőnyegek, párnák, kosarak készítéséhez ajánljuk. Az 5 mm-es zsinórfonalnál kevésbé merev, puhább felületet ad a Soft Cord zsinórfonal. A vastagságának köszönhetően szépen adja vissza a horgolt vagy kötött minta texturáját, látványos mintázatot ad és meglehetősen haladós vele a munka.

    Egy 100 méteres gombolyagból kb. 40x40 cm-es felület horgolható (rövid pálcával horgolva).

    50, 100 és 200 méteres tekercsekben kapható.

  • Ha színházba, esti partyra, ünnepi eseményekre szeretnél elegáns, alkalmi táskát horgolni, akkor a Cordino Swan Twister fonalakra érdemes egy pillantást vetned. Három szálból sodort, fényes vékony fonal, melyet kimondottan alkalmi táskák készítéséhez találták ki.

oldalanként
Mutat 1 - 15 / 140
Mutat 1 - 15 / 140