Zsinórfonal

Új bejegyzések

Zsinórfonal

Lovely Cottons pamut zsinórfonalak gazdag színválasztékát megtalálod webáruházunkban. Készíthetsz belőlet szőnyeget, puffot, kosarat, párnát és makarmézhatsz is belőlet. A zsinórfonalakat 3 féle vastagságban - 3mm, 5mm és 9mm vastag változatban - találod meg nálunk. Válogass kedvedre.

Zsinórfonal 

  • A Lovely Cottons 3 mm vastag pamut zsinórfonalainak széles színválasztéka elérhető webáruházunkban. Horgolhatsz belőle magadnak szőnyeget, kosarat, táskát, de akár makramézhatsz is belőle.

  • A Lovely Cottons 5 mm vastag pamut zsinórfonalainak széles színválasztéka elérhető webáruházunkban. Horgolhatsz vagy köthetsz belőle magadnak szőnyeget, kosarat, táskát, puffot, de akár makramézhatsz is belőle.

  • A Lovely Cottons 9 mm vastag pamut zsinórfonalaiból horgolhatsz vagy köthetsz magadnak szőnyeget, kosarat, puffot, de akár makramézáshoz is ajánljuk.

  • A ReTwisst Chainy Cotton és a Schapsa Slim Cotton Cord zsinórfonal 80%-ban újrahasznosított pamutból készült vékony zsinórfonal. Rendkívül sokoldalúan felhasználható fonal, elsősorban szatyrok, táskák készítéséhez ajánljuk, de lakberendezési kiegészítők – párnák, edényalátétek, szőnyegek stb.horgolásához és kötéséhez is ajánljuk.

  • Ha színházba, esti partyra, ünnepi eseményekre szeretnél elegáns, alkalmi táskát horgolni, akkor a Cordino Swan Twister fonalakra érdemes egy pillantást vetned. Három szálból sodort, fényes vékony fonal, melyet kimondottan alkalmi táskák készítéséhez találták ki.

  • A Cordino Swan Black Olaszországban nagyon népszerű zsinórfonal, táskákat, hátizsákokat, pénztárcákat készítenek belőle. Viszonylag vékony, kb. 2 mm vastag, fényes felületű műszálas fonal. Nagyon könnyű belőle dolgozni, jól csúszik a tűn.A fonal 500 grammos kiszerelésben kapható, ami egy nagyobb vagy két kisebb táska elkészítéséhez elegendő.

  • A 3 és 5 mm vastag sodort pamut fonalainkat kifejezetten makramézáshoz ajánljuk. A makramé fonalainkból készíthetsz táskát, szatyrot, falidíszeket, függő virágtartókat és más lakberendezési kiegészítőket.

oldalanként
Mutat 1 - 15 / 189
Mutat 1 - 15 / 189