Márka/Gyártó

Új bejegyzések

Márka/Gyártó 

  • Ha táska, szőnyeg, párna, puff, kosár vagy egyéb lakberendezési kiegészítő készítéséhez keresel fonalat, akkor a ReTwisst fonalai között biztos megtalálod a megfelelőt. Szalagfonalak, spárgafonalak, pólófonalak széles színválasztékát kanáljuk webáruházunkban.

  • Tek-Tek pólófonalaiból horgolhatsz kosarat, táskát, szőnyeget, párnát vagy más lakberendezési kiegészítőt otthonra. Széles színválasztékkal és kedvező árakkal várunk a webáruházunkban. Gyors kiszállítás raktárról.

  • A német Gründl fonal kínálatában a téli sálak, sapkák, pulóverek készítésére alkalmas vastagabb őszi-téli fonalak és a nyári felsők, színes kendők, stólák készítésére alkalmas magas pamut tartalmú nyári fonalak is megtalálhatók, de találsz lakásdekorációs célra, takaró, párna, puff kötéséhez, horgolásához is fonalat. Válogass kedvedre!

  • Ha lakásdekorációs célra keresel fonalat, akkor a Lola zsinórfonalak és pólófonalak között biztosan találsz kedvedre valót. A pólófonalak és zsinórfonalak is alkalmasak szőnyegek, kosarak, puffok, párnák, táskák készítésére. Széles színválaszték és kedvező árak jellemzik a Lola fonalakat.

oldalanként
Mutat 1 - 15 / 1519
Mutat 1 - 15 / 1519