Pólófonal

Új bejegyzések

Pólófonal

Zpagetti és ReTwisst pólófonalak széles színválasztékát megtalálod webáruházunkban. Pólófonalainkból horgolhatsz vagy köthetsz magadnak szőnyeget, párnát, kosarat, puffot, táskát vagy akár karkötők, nyakláncok is készíthetők belőle.

Pólófonal 

  • Hogy miben különbözik a prémium pólófonal az újrahasznosított alapanyagból készülő hagyományos pólófonalaktól?

    A gombolyagokon belül nincsennek varrások, csomók, egyenletes a fonal szélessége. A különböző színű gombolyagok azonos minőségű 100% pamut alapanyagból készülnek, megegyezik a szálvastagságuk, ezért jól kombinálhatók egymással. A prémium pólófonalunknál állandó a színpaletta, ezért bármikor újrarendelhetők az egyes színek.

    Ideális táskák, lakberendezési tárgyak - párnák, szőnyegek, puffok – készítéséhez, a horgolható fa alapjaink segítségével készíthetsz tároló dobozokat, kosarakat belőle.

  • Cotton Jersey és Tube Cotton csőfonalak különlegességét az adja, hogy egy polieszter belső töltettel rendelkeznek, melynek köszönhetően gyönyörű térbeli hatásokat érhetünk el velük. Elsősorban lakásdekorációs célokra, pl. párna, kosár, edényfogó készítéséhez ajánljuk, jó alternatívája a pólófonalnak és a zsinórfonalnak.

oldalanként
Mutat 1 - 15 / 105
Mutat 1 - 15 / 105