Fonaltípusok

Új bejegyzések

Fonaltípusok 

  • Minőségi babafonalak széles választékát megtalálod webáruházunkban. Ha nyári pamut fonalat keresel a Baby Summer, Baby Smiles Cotton és Baby Smiles Cotton Bamboo fonalainkat ajánljuk figyelmedbe. Finom gyapjú babafonalaink közül a Baby Smiles Merino Wool és a Baby Merino Deluxe fonalat érdemes megnézned. Finom, puha akril babafonalaink közül a Lenja Soft, Bravo Baby 185, Bravo Baby 100 fonalaink lehetnek a nyerő választás.

  • Válogass kedvedre tavaszi-nyári kötőfonalaink között. A főleg pamut és len tartalmú nyári fonalaink kellemes viseletet biztosítanak még a legforróbb nyári napokon is. Kínálatunkban megtalálod a pamut Catania fonal valamennyi árnyalatát, de széles színválasztékban megtalálható a Catania Color, Catania Denim, Tahiti, Batiko Sun, Soft Linen Mix fonalcsalád is.

  • ReTwisst és Hoooked szalagfonalak széles színválasztékát megtalálod webáruházunkban. Horgolhaszt belőlük amigurumi figurát, kosarat, táskát, párnát, szőnyeget, puffot vagy egyéb más lakberendezési kiegészítők is készíthetők szalagfonalainkból.

  • A ReTwisst Barbante és a Hoooked Eco Barbante spárgafonalak újrahasznosított pamut alapanyagból készülnek. A spárgafonalakból készülhetnek amigurumi figurák, lakberendezési kiegészítők (párnák, kosarak, edényalátétek), illetve táskák, szatyrok is horgolhatók belőlük. Széles színválasztékot és kedvező árakat találsz webáruházunkban.

  • Zpagetti és ReTwisst pólófonalak széles színválasztékát megtalálod webáruházunkban. Pólófonalainkból horgolhatsz vagy köthetsz magadnak szőnyeget, párnát, kosarat, puffot, táskát vagy akár karkötők, nyakláncok is készíthetők belőle.

  • Lovely Cottons pamut zsinórfonalak gazdag színválasztékát megtalálod webáruházunkban. Készíthetsz belőlet szőnyeget, puffot, kosarat, párnát és makarmézhatsz is belőlet. A zsinórfonalakat 3 féle vastagságban - 3mm, 5mm és 9mm vastag változatban - találod meg nálunk. Válogass kedvedre.

oldalanként
Mutat 1 - 15 / 1660
Mutat 1 - 15 / 1660