Sokan nem mernek horgolt kalap készítésébe belefogni, mert túl bonyolultnak találják. Sokkal egyszerűbb, mint gondolnád, vágj bele bátran! Mutatjuk, hogy hogyan.
Egy érdekes és könnyen elkészíthető horgolt, szőtt párna elkészítési módját szeretnénk megmutatni nektek. Elkészítése igazán egyszerű. Egy lyukacsos alapot horgolunk, majd tű segítségével a fonalat befűzzük a lyukakon keresztül. A szövéssel különböző mintát tudunk a lyukacsos alapon kialakítani.
Nem egyforma nagy a két szeme, a szárnya, de éppen ezért olyan vidám, szerethető ez a méhecske figura. A horgoláshoz szükséged lesz Catania 100% pamut fonalra sárga, fekete és fehér színben, műszálas tömőanyagra, két kis gyöngyre és 3mm-es horgolótűre.
A képen látható kis kutyus figurát teljesen az amiguruminál megszokott módon horgoltuk. Egy kis drótkefe használatával értük el, hogy úgy néz ki a kutyusunk, mintha valamilyen szőrme alapanyagból készítettük volna. Ennek a felületnek az eléréséhez nem kell mást tenni, mint a meghorgolt figuránkat jó alaposan drótkefével addig kell "simogatni" erősen, amíg el nem érjük a kívánt bolyhos kinézetet.
Egy ilyen csinos kis masnis horgolt cipő minden baba lábán jól mutat. A minta 0-6 hónapos, valamint 6-12 hónapos babáknak készült. A zárójelben lévő számok a 6-12 hónapos babára vonatkoznak a leírásban.
Showing 1 to 5 of 190 (1 Pages)