A zsinórfonal festhető, amely további remek lehetőségeket kínál a fonalból készült tárgyaink dekorálására. Az egyhangú, unalmas új, vagy régi zsinórfonalból készült tárgyainkat egyedivé varázsolhatjuk a ráfestett motívumokkal. A festéshez szükségünk van - akril festékre és lapos ecsetre.
Íme egy szuper könnyen elkészíthető mutatós nyári blúz. Nincs varrás! Egy darabban horgolható. Kezdők is bátran vállalkozhatnak elkészítésére. Mintája egyszerű V minta, amely egyráhajtásos pálcákból ás láncszemekből áll.
Maradék fonalaink felhasználásával egy horgolt félkörből két pánt horgolásával készíthetjük el ezt a vidám nyári topot kislányoknak.
Szeptemberig még vígan elkészül ez a kis horgolt pizsamatartó. Ám, ha valaki inkább párnaként szeretné használni, arra a célra is megfelel.
Nem tudsz kötni, horgolni? De szeretnél nyáron kreatívkodni? Most mutatunk neked egy két ötletet, hogy egy ragasztópisztoly és a Lovely Cottons zsinórfonala segítségével milyen kosarakat, tálakat tudsz otthon gyártani.
Egy szép kerek horgolt szőnyeg otthonos légkört kölcsönöz a belső térnek. Készíthetünk klasszikus egyszínűt, és divatos többszínűt, kisebbet és nagyobbat is.
Vincent van Gogh festményein örökítette meg a csodálatos napraforgókat. Csempésszünk mi is egy kis nyári hangulatot a reggeli kávé mellé. Készítsünk napraforgós alátétet.
Ha figyelemmel kíséred webáruházunk fonal újdonságait, az utóbbi hetekben olyan fonalakkal találkozhatsz, amelyek a kötésen, horgoláson kívül sok más érdekes technika kipróbálására is alkalmasak. Az egyes fonalak kapcsán új, érdekes technikák bemutatásával Igyekszünk kedvet csinálni olyan kisebb lakberendezési, vagy az öltözködést kiegészítő táskák, karkötők, nyakláncok stb. elkészítéséhez, amelyek szórakoztató időtöltést biztosítanak
Az amigurumi figurák horgolásának egyik alap formája a gömb. A leírások zömében a gömb horgolásánál 6-tal növekednek soronként a pálcák száma és ugyanígy csökkenek. Ez a módszer a legtöbb esetben megfelel a figuránk fejének kialakításához, nem számít, ha nem teljesen tökéletes gömbformát kapunk. Érdemes azért megtanulni, hogy a szaporítás és fogyasztás módjának megváltoztatásával tökéletes gömböt hogyan lehet horgolni.
A most bemutatott amigurumi figura elkészítéséhez egy kicsit nagyobb rutinra és gyakorlatra van szükség, ezért haladó amigurumizóknak ajánljuk az elkészítését.