Ajándék kísérő kártya

Ajándék kísérő kártya

A karácsonyi ajándékot személyessé tehetjük egy ajándék kísérő kártyával, melyre ráírhatjuk az ajándékozott nevét, egy idézetet, vagy csak egy karácsonyi matricával díszíthetjük. A csomag kibontása után felakaszthatjuk a karácsonyfára is.

 

Vastagabb kartonból vágunk egy 6cm átmérőjű kört, melyet a szélén 1cm-ként bejelölünk. A kör szélétől beljebb elkészítjük a lyukakat. (18 db) Érdemes a körlap hátoldalán dolgozni.

 

Catania Fine fonalból 2-es horgolótűvel rp-t készítünk az első lyukba, majd 3lsz, rp a következő lyukba, és így haladunk körben. A sor végét kúszószemmel zárjuk.

2. sor: kúszószemmel beleöltünk az elsö 3lsz-es ívbe, majd 8 krhp-t készítünk a következő ívbe, majd a következő ívbe kúszószemmel leöltünk. Így haladunk körbe, minden második ívbe kerülnek a pálcák, összesen 9 db pálcacsoportunk lesz. A sor végét csatlakoztatjuk, majd tetszőleges hosszúságú lsz-ből akasztót készítünk. (Piros ajándék kísérő)

 

A fehér ajándék kísérő mintája csak annyiban tér el a pirosétól, hogy a 8 krhp közepére egy 3lsz-es pikót horgolunk.(4 krhp, pikó, 4krhp)