A képen látható kis kutyus figurát teljesen az amiguruminál megszokott módon horgoltuk. Egy kis drótkefe használatával értük el, hogy úgy néz ki a kutyusunk, mintha valamilyen szőrme alapanyagból készítettük volna. Ennek a felületnek az eléréséhez nem kell mást tenni, mint a meghorgolt figuránkat jó alaposan drótkefével addig kell "simogatni" erősen, amíg el nem érjük a kívánt bolyhos kinézetet.
Egy ilyen csinos kis masnis horgolt cipő minden baba lábán jól mutat. A minta 0-6 hónapos, valamint 6-12 hónapos babáknak készült. A zárójelben lévő számok a 6-12 hónapos babára vonatkoznak a leírásban.
Egy olyan egyszerű nyuszi figurát mutatunk most nektek, aminek az elkészítésébe a kevésbé rutinos horgolók is nyugodtan belefoghatnak. A figurát egybe horgoljuk.
A műanyag bevásárlótáska helyett, íme egy nagyszerű spárgafonalból horgolt bevásárló szatyor. Nagyon erős, piacra zöldségek vásárlásához, de még tengerparton strandtáskának is kiválóan használható.
Fillérekből készíthetsz húsvétra egy ilyen hangulatos kis vázát. Természetesen a váza színét szabadon változtathatod, ahogy neked tetszik.
Showing 1 to 5 of 187 (1 Pages)