Igaz már benne vagyunk a farsangi időszakban, (a farsang kezdete vízkereszt, január 6-a, és hamvazószerdáig tart, ami idén február 26-ra esik), de még biztosan nem mindenki döntötte el milyen jelmezt fog viselni az idei farsangi bálban. Lehet, hogy valaki pont oroszlánnak fog öltözni, amihez pontosan jól jön ez a horgolt oroszlán álarc.
Helyesebb lenne talán Harry Potter rongybabának nevezni, mert a figura horgolása nem az amigurumi figurák horgolására jellemző technikával történik. Oda-vissza haladó sorok horgolásával alakulnak ki a testrészek, amelyeket azután egymáshoz varrunk.
Ha még sohasem horgoltál hatszög kardigánt itt az ideje kipróbálni. Jelenleg egyik kedvencünk ez a két hatszögből horgolt kardigán, ráadásul nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető. Mérete könnyen módosítható, csak két helyen a háta vonalánál és a kardigán elején kell plusz sorokat horgolni a változtatáshoz.
Sokan kizárólag kisméretű amigurumi figurákat horgolnak és gyűjtenek. Ez a kis pingvin a minik közé tartozik Rövid idő alatt elkészíthető. A teste feje egyben készül. A nehézséget a végtagok, csőr testhez való rögzítése jelenthet, mivel apró darabokat nehéz szépen rögzíteni.
Ez az aranyos unikornis párna jól mutat a gyerekek szobájában. A párnát könnyen átölelhetik a gyerekek olyan a mérete.
Showing 1 to 5 of 229 (1 Pages)