Új bejegyzések

Tisztelt Vásárlóink!

Webáruházunkban a rendelések fogadása és kiszolgálása továbbra is zavartalanul működik.

A COVID-19 járvánnyal kapcsolatos helyzet azonban arra kényszerített bennünket, hogy munkatársaink biztonsága érdekében bevezessünk néhány óvintézkedést.

A személyes átvételi lehetőséget gödöllői átvételi pontunkon határozatlan időre felfüggesztjük.

A postázások számát heti három alkalomra korlátozzuk, a csomagokat a továbbiakban hétfő, szerda és pénteki napokon adunk csak fel, ezért 1-2 nappal hosszabb kiszállítási határidővel kell számolnia mindenkinek.

Javasoljuk Önöknek, hogy saját biztonságuk érdekében a postai/posta ponti átvétel helyett a kézbesítési módok közül részesítsék előnyben a csomagautomatába történő kézbesítést illetve a házhoz szállítási szolgáltatást és amennyiben módjukban áll kerüljék az utánvétes fizetést.

Vigyázzanak magukra! Jó egészséget kívánunk mindenkinek.

 

 

Fizetés

  

A megrendelési folyamat során a vásárló az alábbi fizetési módok közül választhat:

 

Banki átutalás (előre utalás)

Vevő a rendelését követően a megrendelt termékek ellenértékét és a felmerülő szállítási költségek díját előre átutalja az alábbi bankszámlaszámra:

 

Pátria Takarékszövetkezet 65100266-11027896

A kedvezményezett neve: Corvus Kft.

 

A közleményben kérjük feltüntetni a rendelés számát, melyet rendelés visszaigazoló e-mail tartalmaz.

Egy rendelés akkor számít kifizetettnek, amikor a rendelés ellenértéke beérkezett számlánkra.

Amennyiben Vevő ezt a fizetési módot választja, úgy a rendelés leadásától számított 1 héten belül van lehetősége a tranzakció lebonyolítására, ellenkező esetben a rendelés lemondottnak minősül és törlésre kerül.

  

Utánvét

MPL futárszolgálattal történő kézbesítés esetén, postán maradó csomagoknál illetve MOL/COOP PostaPontra történő kézbesítéskor a Vevő (Címzett) a csomag átvételekor fizeti ki a megrendelt termékek + a szállítási díj együttes összegét.

Foxpost terminálra illetve PostaPont csomagautomatába történő kézbesítés esetén a terminálnál bankkártyával történik a termékek és a szállítási díj együttes összegének a fizetése. A termináloknál készpénzzel történő fizetés nem lehetséges.

 

Bankkártyás fizetés

Webáruházunk részére a kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. (Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013.) Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a Barion Zrt. fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül az általuk üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. Webáruházunk az Ön kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem jut birtokába, abba betekintést nem nyer.

Áruházunkban az alábbi kártyatípusokkal fizethet: MasterCard, Maestro,Visa, Visa Electron, American Express

  

Szállítási költségek

   

MPL futárral történő házhoz szállítás esetén a szállítási költségek bruttó díja: 1.250 Ft/csomag

Az utánvét beszedés díja +290 Ft

Amennyiben a kosár értéke a kedvezmények, hűségkuponok levonását követően meghaladja a 15.000 Ft feletti összeget, a házhozszállítás ingyenes.

 

Postán maradó csomagok, MOL/COOP PostaPontra, PostaPont csomagautomatába történő kézbesítés esetén a szállítási költségek bruttó díja: 1.100 Ft/csomag

Az utánvét beszedés díja +290 Ft

Amennyiben a kosár értéke a kedvezmények, hűségkuponok levonását követően meghaladja a 15.000 Ft feletti összeget, a házhozszállítás ingyenes.

 

Foxpost terminálra történő szállítás esetén a szállítási költségek bruttó díja: 800 Ft/csomag

Utánvét beszedés díja +190 Ft

Amennyiben a kosár értéke a kedvezmények, hűségkuponok levonását követően meghaladja a 12.000 Ft feletti összeget, a házhozszállítás ingyenes.

 

Átvételi pontunkon történő személyes átvétel esetén nincs szállítási költség. 

A személyes átvétel lehetőségét 2020. március 13-tól határozatlan ideig szüneteltetjük.

Valamennyi vásárlásról számla kerül kiállításra a vásárló által megadott számlázási névre és címre, mely a megrendelt termékekkel együtt kerül a vásárló részére elküldésre, átadásra.