Szállítási feltételek, határidők

  

A vásárlónak a rendelés leadásakor az alábbi kiszállítás módok közül választhat:

  

Személyes átvétel

 

Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség a megrendelt termékeknél. Az átvételre a rendelés leadását követő 2-7 munkanapon belül van lehetőség Gödöllőn a Dózsa György út 5-7. szám alatt működő  iPhone szervízben (Ofotért melett) hétköznapokon 9.00 és 17.00 óra között. A megrendelőnek külön értesítést küldünk e-mailben arról, hogy a csomagja az átvételi pontra megérkezett és átvehető. A személyes átvétel választása esetén csak átutalásos vagy bankkártyás fizetési mód (a webáruház felületén a Barion bankkártyás fizetési mód választásával) választható, készpénzes fizetés nem lehetséges.

  

Átvétel Foxpost csomagautomatában

 

A Foxpost egy innovatív csomag átadó-átvevő rendszer. A Foxpost terminálok országszerte bevásárlóközpontoknál, élelmiszer áruházaknál vannak elhelyezve, hogy biztosítva legyen az állandó és biztonságos hozzáférés a hét minden napján. A Foxpost terminálok előnye, hogy nincs sorban állás, adminisztráció vagy futárra várás. Nézd meg az alábbi linken hol van a számodra legkényelmesebben elérhető Foxpost terminál!

Amint a csomagod megérkezett a kiválasztott terminálra, SMS-ben kapsz értesítést az egyedi nyitókódról. Ezután bármikor átvehető a csomagod, de csak az SMS üzenet elküldésétől számított 72 órán belül. Amennyiben utánvétes fizetést választottál a Foxpost terminálon kizárólag bankkártyával tudod kifizetni a csomagod ellenértékét, készpénzes fizetésre sajnos nincs lehetőség.

További információt erről a lehetőségről a Foxpost oldalán olvashatsz.

A Foxpost terminálokon keresztül történő szállítás díja: 890 Ft/csomag, 12.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.

 

MPL Futárszolgálat

 

MPL futárszolgálattal kézbesített csomagok várható szállítási határideje általában 2-3 munkanap. A csomag feladásáról e-mailben értesítjük vásárlóinkat.

 

A futárral történő szállítás esetén a szállítási költségek bruttó díja belföldre:

0 - 15.000 Ft közötti megrendelés esetén 1.190 Ft

15.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás INGYENES.

Utánvétesen feladott csomagok esetében az utánvét beszedés díja +200 Ft.

 

Mivel a futárszolgálatok által a kiszállítás 08:00 - 17:00 óra között történik, ezért arra kérjük a vásárlókat, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot legyenek kedvesek megadni. Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy és a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A vásárló köteles átvételkor a csomag sértetlenségét ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni.

Amennyiben a csomagolás sérült, jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát.

Külföldi címre webáruházunk nem vállal szállítást.

 

Postán maradó csomag, MOL/COOP PostaPont, PostaPont csomagautomata

 

Házhozszállítás helyett csomagodat kérheted PostaPontokra illetve PostaPont csomagautomatákba is. A csomagautomatákban 2 napig, a többi PostaPonton 5 napig van lehetőséged a csomagod átvételére az adott PostaPont nyitvatartási ideje alatt.

Amint a csomagod megérkezett a kiválasztott PostaPontra e-mailben vagy SMS-ben kapsz értesítést a küldeményed megérkezéséről. Amennyiben utánvétes fizetést választottál a csomagautomatáknál kizárólag bankkártyával tudod a csomagod ellenértékét kifizetni, készpénzes fizetésre sajnos nincs lehetőség. A MOL/COOP PostaPontokon illetve postán maradó csomagok esetében készpéznben is ki tudod fizetni a megrendelésedet (bankkártyás fizetésre nem minden PostaPonton van lehetőség).

A PostaPontokra illetve csomagautomatába történő szállítás díja: 990 Ft/csomag, 15.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes.

Utánvétesen feladott csomagok esetében az utánvét beszedés díja +200 Ft.

 

BK-Trans Futárszolgálat (2018. június 22-vel ez a szállítási mód webáruházunkban megszűnt)

 

BK-Trans futárszolgálattal kézbesített csomagok várható szállítási határideje általában 2-4 munkanap. A kiszállítás előtti napon SMS értesítést kap a vásárló a futárszolgálattól.

 

A futárral történő szállítás esetén a szállítási költségek bruttó díja belföldre:

0 - 12.000 Ft közötti megrendelés esetén 990 Ft

12.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás INGYENES.