Új bejegyzések

  

Tisztelt Vásárlóink!

Webáruházunkban a rendelések fogadása és kiszolgálása továbbra is zavartalanul működik.

A COVID-19 járvánnyal kapcsolatos helyzet azonban arra kényszerített bennünket, hogy munkatársaink biztonsága érdekében bevezessünk néhány óvintézkedést.

A személyes átvételi lehetőséget gödöllői átvételi pontunkon határozatlan időre felfüggesztjük.

A postázások számát heti három alkalomra korlátozzuk, a csomagokat a továbbiakban hétfő, szerda és pénteki napokon adunk csak fel, ezért 1-2 nappal hosszabb kiszállítási határidővel kell számolnia mindenkinek.

Javasoljuk Önöknek, hogy saját biztonságuk érdekében a postai/posta ponti átvétel helyett a kézbesítési módok közül részesítsék előnyben a csomagautomatába történő kézbesítést illetve a házhoz szállítási szolgáltatást és amennyiben módjukban áll kerüljék az utánvétes fizetést.

Vigyázzanak magukra! Jó egészséget kívánunk mindenkinek.

 

 

Szállítási feltételek, határidők

  

A vásárlónak a rendelés leadásakor az alábbi kiszállítás módok közül választhat:

  

Személyes átvétel 

A személyes átvétel lehetőségét 2020. március 13-tól határozatlan ideig szüneteltetjük.

Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség a megrendelt termékeknél. Az átvételre Gödöllőn a Dózsa György út 5-7. szám alatt működő  iPhone szervízben (Ofotért melett) van lehetőség hétköznapokon 10.00 és 17.00 óra között. Hetente csak 1-2 alkalommal történik a csomagok kiszállítása az átvételi pontra, ezért előfordulhat, hogy a rendelés leadását követően 3-4 munkanap múlva kerül csak kiszállításra a csomag az átvételi pontra. A megrendelőnek külön értesítést küldünk e-mailben arról, hogy a csomagja az átvételi pontra megérkezett és átvehető.  A személyes átvétel választása esetén csak átutalásos vagy bankkártyás fizetési mód (a webáruház felületén a Barion bankkártyás fizetési mód választásával) választható, készpénzes fizetés nem lehetséges.

  

Átvétel Foxpost csomagautomatában

 

A Foxpost egy innovatív csomag átadó-átvevő rendszer. A Foxpost terminálok országszerte bevásárlóközpontoknál, élelmiszer áruházaknál vannak elhelyezve, hogy biztosítva legyen az állandó és biztonságos hozzáférés a hét minden napján. A Foxpost terminálok előnye, hogy nincs sorban állás, adminisztráció vagy futárra várás. Nézd meg az alábbi linken hol van a számodra legkényelmesebben elérhető Foxpost terminál!

Amint a csomagod megérkezett a kiválasztott terminálra, SMS-ben kapsz értesítést az egyedi nyitókódról. Ezután bármikor átvehető a csomagod, de csak az SMS üzenet elküldésétől számított 72 órán belül. Amennyiben utánvétes fizetést választottál a Foxpost terminálon kizárólag bankkártyával tudod kifizetni a csomagod ellenértékét, készpénzes fizetésre sajnos nincs lehetőség.

További információt erről a lehetőségről a Foxpost oldalán olvashatsz.

A Foxpost terminálokon keresztül történő szállítás díja: 800 Ft/csomag

Utánvétesen feladott csomagok esetében az utánvét beszedés díja +190 Ft

Amennyiben a kosár értéke a kedvezmények, hűségkuponok levonását követően meghaladja a 12.000 Ft feletti összeget, a kiszállítás ingyenes.

 

MPL Futárszolgálat

 

MPL futárszolgálattal kézbesített csomagok várható szállítási határideje általában 2-3 munkanap. A csomag feladásáról e-mailben értesítjük vásárlóinkat.

 

A futárral történő szállítás esetén a szállítási költségek bruttó díja belföldre: 1.250 Ft/csomag

Utánvétesen feladott csomagok esetében az utánvét beszedés díja +290 Ft.

Amennyiben a kosár értéke a kedvezmények, hűségkuponok levonását követően meghaladja a 15.000 Ft feletti összeget, a házhozszállítás ingyenes.

Mivel a futárszolgálatok által a kiszállítás 08:00 - 17:00 óra között történik, ezért arra kérjük a vásárlókat, hogy szállítási elérhetőségnek napközben is elérhető címet, például munkahelyi címet és átvevő nevet, mobiltelefonszámot legyenek kedvesek megadni. Ha a futár nem talál senkit a címen, értesítést hagy és a rákövetkező napon újra megkísérli a kiszállítást. Egyedi kívánságokat a kiszállítás időpontjára vonatkozóan (pl. csak 16 óra után tudom átvenni a csomagot) nem tudunk teljesíteni, ilyenkor kérjük, hogy inkább Postán maradó csomagként vagy MOL/COOP PostaPontra kérje a megrendelő a szállítást.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani.

A vásárló köteles átvételkor a csomag sértetlenségét ellenőrizni és az átvételi elismervényt aláírni.

Amennyiben a csomagolás sérült, jegyzőkönyvben kell rögzíteni a hibát.

Külföldi címre webáruházunk nem vállal szállítást.

 

Postán maradó csomag, MOL/COOP PostaPont, PostaPont csomagautomata

 

Házhozszállítás helyett csomagodat kérheted PostaPontokra illetve PostaPont csomagautomatákba is. A csomagautomatákban 2 napig, a többi PostaPonton 5 napig van lehetőséged a csomagod átvételére az adott PostaPont nyitvatartási ideje alatt.

Amint a csomagod megérkezett a kiválasztott PostaPontra e-mailben vagy SMS-ben kapsz értesítést a küldeményed megérkezéséről. Amennyiben utánvétes fizetést választottál a csomagautomatáknál kizárólag bankkártyával tudod a csomagod ellenértékét kifizetni, készpénzes fizetésre sajnos nincs lehetőség. A MOL/COOP PostaPontokon illetve postán maradó csomagok

 

A PostaPontokra illetve csomagautomatába történő szállítás díja: 1.100 Ft/csomag,

Utánvétesen feladott csomagok esetében az utánvét beszedés díja +290 Ft.

Amennyiben a kosár értéke a kedvezmények, hűségkuponok levonását követően meghaladja a 15.000 Ft feletti összeget, a kiszállítás ingyenes.